♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREAD ♔

Image



  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Wed Nov 14, 2018 1:46 pm

    



ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Wed Nov 14, 2018 1:49 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Thu Nov 15, 2018 12:37 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Thu Nov 15, 2018 12:39 pm



Schedule of Fast Tracks
Top Model - 17 and 18 Nov
Talent - 27 Nov
Sports - 29 and 30 Nov
Final - 8 Des.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 3:46 pm

Image
Image
Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 3:49 pm

https://www.instagram.com/p/
Silahkan di geser2 yah untuk melihat photo2nya Alya
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 3:55 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 4:16 pm

melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 5:15 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 5:24 pm

Last edited by melati1021 on Fri Nov 16, 2018 3:51 am, edited 1 time in total.
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 6:21 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 11:38 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 11:42 pm

ImageImage
Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Thu Nov 15, 2018 11:50 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 3:59 am

Image
Image
Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby touchedbyanangel » Fri Nov 16, 2018 4:26 am

Untuk ukuran MW Alya ini terlalu alay nggak sich??? Mahar dan Natasha yg dua2nya jadi runner up selama karantina terlihat kalem dan dewasa. Takutnya nanti nasibnya sama kayak Karina di MS.
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby babiho » Fri Nov 16, 2018 4:45 am

touchedbyanangel wrote:Untuk ukuran MW Alya ini terlalu alay nggak sich??? Mahar dan Natasha yg dua2nya jadi runner up selama karantina terlihat kalem dan dewasa. Takutnya nanti nasibnya sama kayak Karina di MS.


Di IG sudah pda ganti nama dia dari Alya jadi Alay.... heboh GAK jelas. Kenapa ya Lily membiarkan Miss nya jadi begini?
Belom pernah Ada dalam sejarahh tuh! Julia bisa jantungan dekat Alya ini =;)) =;)) =;))
Energynya terlalu banyak. Kalo Karina kan lebih menunjukkan dominant ya, kalau ini unujuk kebolehannya bukan maksudnya dominant menurutku tapi heboh GAK jelas. Sepertinya orang yg memiliki sindrom untuk selalu jadi bahan perhatian.
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3662
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby touchedbyanangel » Fri Nov 16, 2018 5:01 am

babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:Untuk ukuran MW Alya ini terlalu alay nggak sich??? Mahar dan Natasha yg dua2nya jadi runner up selama karantina terlihat kalem dan dewasa. Takutnya nanti nasibnya sama kayak Karina di MS.


Di IG sudah pda ganti nama dia dari Alya jadi Alay.... heboh GAK jelas. Kenapa ya Lily membiarkan Miss nya jadi begini?
Belom pernah Ada dalam sejarahh tuh! Julia bisa jantungan dekat Alya ini =;)) =;)) =;))
Energynya terlalu banyak. Kalo Karina kan lebih menunjukkan dominant ya, kalau ini unujuk kebolehannya bukan maksudnya dominant menurutku tapi heboh GAK jelas. Sepertinya orang yg memiliki sindrom untuk selalu jadi bahan perhatian.



Makanya jadi khawatir, selama ini belum pernah punya wakil di MW yg kayak dia. Kalo dari segi personality dia lebih cocok ke MGI atau Emyu. BWAP projectnya juga kurang begitu kelihatan kayak tahun2 sebelumnya ya? Talentnya juga kemaren biki sakit kuping dengar dia nyanyi di depan cik lily. Apa jadinya wakil kita tahun ini?
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby babiho » Fri Nov 16, 2018 5:11 am

touchedbyanangel wrote:
babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:Untuk ukuran MW Alya ini terlalu alay nggak sich??? Mahar dan Natasha yg dua2nya jadi runner up selama karantina terlihat kalem dan dewasa. Takutnya nanti nasibnya sama kayak Karina di MS.


Di IG sudah pda ganti nama dia dari Alya jadi Alay.... heboh GAK jelas. Kenapa ya Lily membiarkan Miss nya jadi begini?
Belom pernah Ada dalam sejarahh tuh! Julia bisa jantungan dekat Alya ini =;)) =;)) =;))
Energynya terlalu banyak. Kalo Karina kan lebih menunjukkan dominant ya, kalau ini unujuk kebolehannya bukan maksudnya dominant menurutku tapi heboh GAK jelas. Sepertinya orang yg memiliki sindrom untuk selalu jadi bahan perhatian.



Makanya jadi khawatir, selama ini belum pernah punya wakil di MW yg kayak dia. Kalo dari segi personality dia lebih cocok ke MGI atau Emyu. BWAP projectnya juga kurang begitu kelihatan kayak tahun2 sebelumnya ya? Talentnya juga kemaren biki sakit kuping dengar dia nyanyi di depan cik lily. Apa jadinya wakil kita tahun ini?


GAK taulah siapa yg salah, apa dia GAK ditrain ya? Make up nya juga amburadul,
Sejantan jantan nya Anindya GAK sampai separah dia ini, Anindya tetap jadi leader diMu.
Alya memilih jadi badut buat bahan guyonan dan tontonan, semoga Alya baca ini biar tau perbedaannya.
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3662
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Fri Nov 16, 2018 11:43 am

Taping Head to Head Challenge Group 9



Rwanda - Kazakhstan - Indonesia - Albania - Malaysia - England
Last edited by novemberRain on Sat Nov 17, 2018 12:00 am, edited 1 time in total.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Fri Nov 16, 2018 11:52 am


Tomorrow is Top Model Fast Tracks at Hyatt Place Sanya City Center. 17 -18 Nov.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby novemberRain » Fri Nov 16, 2018 12:07 pm

babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:
babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:Untuk ukuran MW Alya ini terlalu alay nggak sich??? Mahar dan Natasha yg dua2nya jadi runner up selama karantina terlihat kalem dan dewasa. Takutnya nanti nasibnya sama kayak Karina di MS.


Di IG sudah pda ganti nama dia dari Alya jadi Alay.... heboh GAK jelas. Kenapa ya Lily membiarkan Miss nya jadi begini?
Belom pernah Ada dalam sejarahh tuh! Julia bisa jantungan dekat Alya ini =;)) =;)) =;))
Energynya terlalu banyak. Kalo Karina kan lebih menunjukkan dominant ya, kalau ini unujuk kebolehannya bukan maksudnya dominant menurutku tapi heboh GAK jelas. Sepertinya orang yg memiliki sindrom untuk selalu jadi bahan perhatian.



Makanya jadi khawatir, selama ini belum pernah punya wakil di MW yg kayak dia. Kalo dari segi personality dia lebih cocok ke MGI atau Emyu. BWAP projectnya juga kurang begitu kelihatan kayak tahun2 sebelumnya ya? Talentnya juga kemaren biki sakit kuping dengar dia nyanyi di depan cik lily. Apa jadinya wakil kita tahun ini?


GAK taulah siapa yg salah, apa dia GAK ditrain ya? Make up nya juga amburadul,
Sejantan jantan nya Anindya GAK sampai separah dia ini, Anindya tetap jadi leader diMu.
Alya memilih jadi badut buat bahan guyonan dan tontonan, semoga Alya baca ini biar tau perbedaannya.


Ntar dulu Srii.. Presentasi BWAP aja blm wlopun kalian memandang bias bias kasih proyek Alya, siapa tau juri2 terpukau dgn penjelasan Alya nanti,
trus Alya juga lolos Talent FT, kita lihat apa Alya besok lolos Top 30 Top Model Fast Tracks, semoga Alya bawa gaun yg cetar utk penilaian World Best Designer Award 2018 :hx , Last year we won this Prestigious Award, we'll see this year. 8->

Mgkn Energy masa muda yg meluap-luap porsinya bisa kali lbh bnyk disalurkan ke Painting All contestants.
Last edited by novemberRain on Fri Nov 16, 2018 2:11 pm, edited 1 time in total.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 1

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 2:10 pm

[url]https://www.instagram.com/p//[/url]

[url]https://www.instagram.com/p//[/url]
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 2:16 pm

https://www.instagram.com/p//
Image
Yellow team sister after dance rehearsals today
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 8:55 pm

melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 9:00 pm

melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 11:35 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Fri Nov 16, 2018 11:42 pm

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Sat Nov 17, 2018 12:14 am

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔MISS INDONESIA 2018 : ALYA NURSHABRINA - OFFICIAL THREA

Postby melati1021 » Sat Nov 17, 2018 12:15 am

Image
melati1021
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
 
Posts: 7561
Joined: Fri Dec 19, 2008 4:11 pm
Country: Tuvalu (tv)
Reputation: 1582
Date of Birth: 01 Jan 1916
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Professional
Hobbies/Interests: Pageant, art.
Message: Write a message here

PreviousNext

Return to Miss World

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

beauty queens

© Missosology's International Pageant Coverages ©
Mister Supranational Miss Eco International Mister Universal Ambassador
Mister Supranational Miss Eco International Mister Universal Ambassador
Miss Intercontinental Mister International Miss Cosmopolitan World
Miss Intercontinental Mister International Miss Cosmopolitan World
Miss Grand International Face of Beauty International Miss Supermodel Worldwide
Miss Grand International Face of Beauty International Miss Supermodel Worldwide
Mister Global Miss Supranational Miss Earth
Mister Global Miss Supranational Miss Earth
Miss International Miss World Miss Universe
Miss International Miss World Miss Universe
Man of the World World Beauty Queen Manhunt International
Man of the World World Beauty Queen Manhunt International


contact us to advertise with missosology