♔ PUTERI INDONESIA 2020 - AYU MAULIDA PUTRI ♔

Image



  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby touchedbyanangel » Tue Dec 31, 2019 5:42 am

    

shadycloud wrote:
Gundala wrote:
touchedbyanangel wrote:
Gundala wrote:
touchedbyanangel wrote:Sepi amat nih warung, nggak ada gossip panas? Misalnya waria pertama yg ikut audisi PI???


=;)) Mana boleeeeh sama ibu2 berkonde itu? Kan tidak mencerminkan budaya tradisional Indonesyah. Lagian waria di Indo rata2 suaranya lbh serem dari Angela Ponce. Nggak sehalus dan kewanitaan kayak waria Gajah Putih. Denger mrk public speaking bukannya bu Kusumadewi lgsg terkencing2?


Jangan salah jeng, yey mau ditindih ama teti kadinya???

Image


Udah dipotong belum ini, atau msh ditekuk ke blkg? =;)) Itu teti kadi cukup buat bangunin jeng Didi Banjirwati dari tidurnya.... :%))


ay Dios mio prikitiw makyos.. Sudah paripurnakah atau masih spesial pake telor? Silakan yang model gini dikirim ke ajang mbak Tipani di negeri gajah saja, lumayan kalo dapet kron membanggakan endonesya...


Katanya dia wakil Indonesia di ajang Miss International Queen 2020.


touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby Gundala » Fri Jan 03, 2020 9:11 am

Ibu Dubes kok tritnya nggak diurusin sih? Ayo sudahin pasang bongkar kondenya, dempul tuh wajah sama bedak dan gincu.... trus balik ngurusin pejen di sindang :D/ .
Gundala
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 2851
Joined: Sun Feb 15, 2009 4:53 pm
Location: United Kingdom
Country: United Kingdom (uk)
Reputation: 2320
Real Life Name/Nick: Marty
Date of Birth: 16 Sep 1922
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Interior Architect
Western Zodiac Sign: Virgo
Chinese Zodiac: Rat
Hobbies/Interests: none of your business
Message: Write a message here

  • 2

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby shadycloud » Sat Jan 11, 2020 4:33 am

mudah2an para calon puteri ini udah pada tau bedanya "advocacy" sama "charity" ya.. Advocacy itu lebih long term daripada charity dan tingkat keberhasilannya lebih mudah terukur, contohnya "sekolah bisa" nya Fred atau akta kelahiran yang bisa diliat berapa murid yang lulus atau berapa anak yang berhasil dapat akta... Hal yang semacam ini ga bisa dibuat dadakan sebelum ikut kontes doangan, atau kalo mau charity buatlah yang punya impact besar seperti contohnya galang dana buat bangun jembatan, benerin sekolah rusak dll, bukan sekedar bagi2 mie instant sama minyak goreng...
shadycloud
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 706
Joined: Sat Aug 27, 2011 2:32 pm
Location: Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 456
Real Life Name/Nick: Faisal
Date of Birth: 07 Apr 1984
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: teacher
Hobbies/Interests: music
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby shadycloud » Sun Jan 12, 2020 4:37 pm

dan buat calon2 puteri yang udah kepilih atau yang baru mau daftar (ga tau pada mampir kesini apa ngga) coba diteliti lagi kenapa Fred bisa masuk 10 besar untuk pertama kalinya? Itu karena dialah wakil kita yang pertama kali punya advocacy yang sangat kuat, sesuatu yang benar2 dia perjuangkan and really close to her heart... So, mulai sekarang, mulailah mencari kira2 apa yang jadi concern kalian semua dan tunjukkan passion kalian disitu, rehabilitasi korban banjir dan longsor misalnya, bener2 terjun kesana dan buat impact yang long lasting, jangan cuma kasih post video anda2 yang sekedar bungkusin mie instant plus minyak dengan raut muka disedih2in dengan video ala2 monokrom item putih slow motion pake background lagu2 sedih.. Basi!
shadycloud
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 706
Joined: Sat Aug 27, 2011 2:32 pm
Location: Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 456
Real Life Name/Nick: Faisal
Date of Birth: 07 Apr 1984
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: teacher
Hobbies/Interests: music
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby rafa » Mon Jan 13, 2020 10:18 am

Image
rafa
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 3595
Joined: Mon May 11, 2009 10:13 am
Location: paris van java
Country: Indonesia (id)
Reputation: 1328
Real Life Name/Nick: addi
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Western Zodiac Sign: Leo
Chinese Zodiac: Dog
Hobbies/Interests: travelling, shopping, fashion
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby rafa » Mon Jan 13, 2020 10:32 am

Image

NTB
rafa
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 3595
Joined: Mon May 11, 2009 10:13 am
Location: paris van java
Country: Indonesia (id)
Reputation: 1328
Real Life Name/Nick: addi
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Western Zodiac Sign: Leo
Chinese Zodiac: Dog
Hobbies/Interests: travelling, shopping, fashion
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby Gundala » Mon Jan 13, 2020 11:46 am

rafa wrote:Image


Yaoloh tuh DIY serasa ibu tiri siap bergulat sama Steve Harvey....

Ini apaan sih... wishlist atau emang udah kepilih? Kok jadi campur aduk?
Gundala
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 2851
Joined: Sun Feb 15, 2009 4:53 pm
Location: United Kingdom
Country: United Kingdom (uk)
Reputation: 2320
Real Life Name/Nick: Marty
Date of Birth: 16 Sep 1922
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Interior Architect
Western Zodiac Sign: Virgo
Chinese Zodiac: Rat
Hobbies/Interests: none of your business
Message: Write a message here

  • 1

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby whyNot? » Mon Jan 13, 2020 5:58 pm

Itu yg dirumorkan sdh mengembalikan formulir pendaftaran ke YPI.
Mulai beredar screenshot formulir dgn isian nama mereka lengkap dgn foto2 terbaru menggunakan warna hitam.
YPI thn ini gara2 kasus Sulawesi Barat thn sebelumnya, mulai per ketat soal lisensi daerah. Kalau ga ada pihak lokal yg beli franchise YPI, maka daerah tersebut hrs dibuka audisi nya lgsg ke YPI.

Makanya di foto di atas ada bbrp nama utk satu daerah. Akan diseleksi lagi di open audition sptnya sama YPI. Sama spt thn2 sebelumnya. Dari Ratu Sejagad yg 2 thn berturut2 gondol keron Borobudur merah mengumumkan kalau ‘anak-anak didikannya’ sudah balikin formulir semuanya. Dan ada juga gacoan pamungkas Ratu Sejagad dipersiapkan utk 2021.
ANGGUN

whyNot?
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 1770
Joined: Tue Aug 11, 2009 10:13 am
Country: Papua New Guinea (pg)
Reputation: 1599
Real Life Name/Nick: Fey
Date of Birth: 24 Aug 1986
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Social worker
Chinese Zodiac: Tiger
Hobbies/Interests: Reading, travelling

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby touchedbyanangel » Fri Jan 17, 2020 5:53 am

Image

Di photo atas yg menarik perhatian: Jihane, Jawa Barat yg kiri sama Kalimantan Selatan dua2nya.
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby novemberRain » Sun Jan 19, 2020 12:05 am

Gundala wrote:Ibu Dubes kok tritnya nggak diurusin sih? Ayo sudahin pasang bongkar kondenya, dempul tuh wajah sama bedak dan gincu.... trus balik ngurusin pejen di sindang :D/ .


Maaf ya neikkk, gw break dulu sebulan stengah :%)) i'm back coz Puteri Indonesia 2020 is about to kick off :!!
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - THE SEARCH IS ON ♔

Postby novemberRain » Sun Jan 19, 2020 12:09 am

Don't Miss it, The first big audition in Jakarta will be held on 20-21 January 2020, stay tune tomorrow. :hx
The Grand final Puteri Indonesia will be on March 6, 2020. >=p

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby dizzkha » Sun Jan 19, 2020 1:43 pm

Sorry OOT,
Cuma kepo, di miss global 2020 ada apa ya? Miss Colombia teriak2 di stage...

Ada yang paham?
dizzkha
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 17, 2009 2:07 pm
Location: Jkt
Country: Indonesia (id)
Reputation: 657
Date of Birth: 01 Oct 1994
Gender: Male
Sexual Orientation: -----------
Profession: professional
Hobbies/Interests: nothing
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby babiho » Sun Jan 19, 2020 10:55 pm

dizzkha wrote:Sorry OOT,
Cuma kepo, di miss global 2020 ada apa ya? Miss Colombia teriak2 di stage...

Ada yang paham?


Drama gk benar, mulai sekarang harusnya para peserta itu hrus buka mulut klo terlalu bnyak koruptor didalam nya seperti Miss Colombia ini. :!!
Pesertanya berapa? 40 orang? Ada top 25 segala.
Diputuskan ke top 10 + 1 wildcard =11; tiba tiba yg maju 18 orang di evening gown, termasuk buhler yg gak masuk top 25 tapi nyelonong diantara 18 dievening gown. =;)) =;))
Ini buhler bersaudara selalu ya... udah turunan kali itu sensasi =;))
Pokoknya acaranya tersendat sendat, Miss Colombia sebenarnya ngebala organisasi Miss global katanya yg tidak setuju dengan perbuatan para koruptor luar organisasi.

Yg jadi pertanyaan saya, orang orang luar itu sponsor apalah...... Koq bisa otak atik keputusan juri dan bisa masuk stage segala? Dasar aja organisasinya juga gak bagus. Bisa dikuasain sponsor, Tpi MUO juga gitu kan ya dikuasain si sapi dri seberang
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3662
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby touchedbyanangel » Mon Jan 20, 2020 2:17 am

babiho wrote:
dizzkha wrote:Sorry OOT,
Cuma kepo, di miss global 2020 ada apa ya? Miss Colombia teriak2 di stage...

Ada yang paham?


Drama gk benar, mulai sekarang harusnya para peserta itu hrus buka mulut klo terlalu bnyak koruptor didalam nya seperti Miss Colombia ini. :!!
Pesertanya berapa? 40 orang? Ada top 25 segala.
Diputuskan ke top 10 + 1 wildcard =11; tiba tiba yg maju 18 orang di evening gown, termasuk buhler yg gak masuk top 25 tapi nyelonong diantara 18 dievening gown. =;)) =;))
Ini buhler bersaudara selalu ya... udah turunan kali itu sensasi =;))
Pokoknya acaranya tersendat sendat, Miss Colombia sebenarnya ngebala organisasi Miss global katanya yg tidak setuju dengan perbuatan para koruptor luar organisasi.

Yg jadi pertanyaan saya, orang orang luar itu sponsor apalah...... Koq bisa otak atik keputusan juri dan bisa masuk stage segala? Dasar aja organisasinya juga gak bagus. Bisa dikuasain sponsor, Tpi MUO juga gitu kan ya dikuasain si sapi dri seberang


Pageantnya diadakan di Mehiho, pasti para kartel ikut terlibat makanya kok ayu tenan ngerubah aturan. Coba dech nonton film Miss Bala, yg gitu2 udah biasa di mehiho.
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby touchedbyanangel » Mon Jan 20, 2020 2:18 am

Nggak sabar nunggu kejutan di audis hari ini. Tiba2 muncul si CL :-O
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Macabre18 » Mon Jan 20, 2020 3:12 am

1st day audition for Puteri Indonesia 2020
Jihane Almira Chedid , Shania BMH, fernanda Ciara


2 candidates from Sumatera Selatan
Macabre18
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 223
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:46 am
Country: Kenya (ke)
Reputation: 109
Real Life Name/Nick: Macabre
Date of Birth: 10 Aug 1992
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: observer
Western Zodiac Sign: Leo
Hobbies/Interests: sims addict
Message: You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Macabre18 » Mon Jan 20, 2020 3:49 am

beautiful Jihane :hx
Macabre18
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 223
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:46 am
Country: Kenya (ke)
Reputation: 109
Real Life Name/Nick: Macabre
Date of Birth: 10 Aug 1992
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: observer
Western Zodiac Sign: Leo
Hobbies/Interests: sims addict
Message: You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Macabre18 » Mon Jan 20, 2020 3:52 am

wishlist from Bali Ayu Saraswati good luck :">


Macabre18
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 223
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:46 am
Country: Kenya (ke)
Reputation: 109
Real Life Name/Nick: Macabre
Date of Birth: 10 Aug 1992
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: observer
Western Zodiac Sign: Leo
Hobbies/Interests: sims addict
Message: You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same

  • 1

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby touchedbyanangel » Mon Jan 20, 2020 4:00 am

Macabre18 wrote:beautiful Jihane :hx


Kelihatan udah susut BBnya :hx
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby touchedbyanangel » Mon Jan 20, 2020 4:02 am

Macabre18 wrote:wishlist from Bali Ayu Saraswati good luck :">




Yang dari Bali mirip Nyi Baskom terus yg satunya mirip Bang Ara.
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby babiho » Mon Jan 20, 2020 4:06 am

touchedbyanangel wrote:
Macabre18 wrote:beautiful Jihane :hx


Kelihatan udah susut BBnya :hx


Iya sudah lumayan proportioneel githu, bening banget ya,
Sedikit ada aura Yg bilang : Olivia vulpo Colombia
Jangan otak aftik bibirnya ya biar ga sama ntar =;))
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3662
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Macabre18 » Mon Jan 20, 2020 4:23 am

Vanessa Hatter from Sulawesi Utara ready for audition
Macabre18
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 223
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:46 am
Country: Kenya (ke)
Reputation: 109
Real Life Name/Nick: Macabre
Date of Birth: 10 Aug 1992
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: observer
Western Zodiac Sign: Leo
Hobbies/Interests: sims addict
Message: You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Macabre18 » Mon Jan 20, 2020 4:33 am

gabriela, karina, olivia
Macabre18
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 223
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:46 am
Country: Kenya (ke)
Reputation: 109
Real Life Name/Nick: Macabre
Date of Birth: 10 Aug 1992
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: observer
Western Zodiac Sign: Leo
Hobbies/Interests: sims addict
Message: You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby babiho » Mon Jan 20, 2020 4:53 am

babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3662
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby babiho » Mon Jan 20, 2020 5:00 am

babiho wrote:


Udah deh fix jihane ke Miss Universe.
Klo dia punya niat seperti Elvira/ Frederika humble dan catwalk bagai Wilda, gpp PS nya dibawah nya Frederika dan Anin, Asal gk separah Bunga aja ps dan pembawaannya.
Bunga memang senang action daripada buka mulut. Yg penting perczya dirinya tinggi
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3662
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Gundala » Mon Jan 20, 2020 9:42 am

babiho wrote:
babiho wrote:


Udah deh fix jihane ke Miss Universe.
Klo dia punya niat seperti Elvira/ Frederika humble dan catwalk bagai Wilda, gpp PS nya dibawah nya Frederika dan Anin, Asal gk separah Bunga aja ps dan pembawaannya.
Bunga memang senang action daripada buka mulut. Yg penting perczya dirinya tinggi


Iya bener... ini si Jihane kayaknya udah dead cert kudu dimenangin. Gobloknya YPI kalo yg begini nggak dimasukkin Top 3. Kalo public speaking & advocacy nya ngga bagus, kirim ke MS.
Gundala
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 2851
Joined: Sun Feb 15, 2009 4:53 pm
Location: United Kingdom
Country: United Kingdom (uk)
Reputation: 2320
Real Life Name/Nick: Marty
Date of Birth: 16 Sep 1922
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Interior Architect
Western Zodiac Sign: Virgo
Chinese Zodiac: Rat
Hobbies/Interests: none of your business
Message: Write a message here

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Macabre18 » Mon Jan 20, 2020 10:41 am

latest pics from Puteri Indonesia NTT 2020, ANGEL VIRGINIA BOELAN

Macabre18
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 223
Joined: Fri Jan 29, 2010 4:46 am
Country: Kenya (ke)
Reputation: 109
Real Life Name/Nick: Macabre
Date of Birth: 10 Aug 1992
Gender: Female
Sexual Orientation: Asexual
Profession: observer
Western Zodiac Sign: Leo
Hobbies/Interests: sims addict
Message: You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby whyNot? » Mon Jan 20, 2020 2:14 pm

Karina Widjaja (left) audition for Sulawesi Selatan, Ervina Nathasia (right) audition for Jawa Barat
ANGGUN

whyNot?
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 1770
Joined: Tue Aug 11, 2009 10:13 am
Country: Papua New Guinea (pg)
Reputation: 1599
Real Life Name/Nick: Fey
Date of Birth: 24 Aug 1986
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: Social worker
Chinese Zodiac: Tiger
Hobbies/Interests: Reading, travelling

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Efdy » Tue Jan 21, 2020 4:31 am

LOUISE KALISTA ISKANDAR FOR BANTEN





Last edited by Efdy on Tue Jan 21, 2020 6:11 am, edited 1 time in total.
Image
Efdy
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 276
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:17 am
Location: Jakarta
Country: Indonesia (id)
Reputation: 138
Real Life Name/Nick: Efdy Daelami
Date of Birth: 26 Sep 1991
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Lecturer
Western Zodiac Sign: Libra
Hobbies/Interests: Watching TV Series
Message: Hi, Newbie here. i started to follow pageant world. Pls take care of me :)

  • 0

Re: ♔ ROAD TO PUTERI INDONESIA 2020 - MARCH 6 ♔

Postby Efdy » Tue Jan 21, 2020 4:36 am

ARTIKAWHULANDARY SQUAD





Image
Efdy
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
MISSOSOLOGISTS are OFFICIALLY part of the MISSOSOLOGY FAMILY.
 
Posts: 276
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:17 am
Location: Jakarta
Country: Indonesia (id)
Reputation: 138
Real Life Name/Nick: Efdy Daelami
Date of Birth: 26 Sep 1991
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Lecturer
Western Zodiac Sign: Libra
Hobbies/Interests: Watching TV Series
Message: Hi, Newbie here. i started to follow pageant world. Pls take care of me :)

PreviousNext

Return to Miss Universe

Who is online

Users browsing this forum: Binibining ZOZI, Google [Bot], hauteegirl, Minki, onin7215, TamilliO

beauty queens

© Missosology's International Pageant Coverages ©
Mister Supranational Miss Eco International Mister Universal Ambassador
Mister Supranational Miss Eco International Mister Universal Ambassador
Miss Intercontinental Mister International Miss Cosmopolitan World
Miss Intercontinental Mister International Miss Cosmopolitan World
Miss Grand International Face of Beauty International Miss Supermodel Worldwide
Miss Grand International Face of Beauty International Miss Supermodel Worldwide
Mister Global Miss Supranational Miss Earth
Mister Global Miss Supranational Miss Earth
Miss International Miss World Miss Universe
Miss International Miss World Miss Universe
Man of the World World Beauty Queen Manhunt International
Man of the World World Beauty Queen Manhunt International


contact us to advertise with missosology