MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Image



  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Thu Oct 10, 2019 1:45 pm

    



Sarlin, your friends wear red dresses , Dress code is red :hx

I hope you will wear this red dress :hx


ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby babiho » Thu Oct 10, 2019 6:30 pm

Dia gak pake gown diatas pak dubes, dia pake gown simpel sepertinya,
Dia kelelep berdiri diantara Yang tinggi, berapa tingginya Sarlin ya?
Koq tahun ini kita ngirim campuran semua tpi gk ada yg diatas 170 cm :-O :-O
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3661
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Thu Oct 10, 2019 10:15 pm

babiho wrote:Dia gak pake gown diatas pak dubes, dia pake gown simpel sepertinya,
Dia kelelep berdiri diantara Yang tinggi, berapa tingginya Sarlin ya?
Koq tahun ini kita ngirim campuran semua tpi gk ada yg diatas 170 cm :-O :-O


She is 5'5-5'6" coz some other girls really tall and used thick stripper shoes, thats why Sarlin look small :%))
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Thu Oct 10, 2019 10:18 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Thu Oct 10, 2019 10:21 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Thu Oct 10, 2019 10:29 pm

DAY 2 : Top 6 Pre Arrival with Mr. @nawat.tv Miss Grand International 2018 @clarasossa1, and Mrs @teresa.mgi


Full Video Top 6 Pre-Arrival having special dinner with MGIO President.


Sarlin :hx :=p Dont be shy, be confident, you are so gorgeous nothing to worry about.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby babiho » Fri Oct 11, 2019 1:46 am

novemberRain wrote:DAY 2 : Top 6 Pre Arrival with Mr. @nawat.tv Miss Grand International 2018 @clarasossa1, and Mrs @teresa.mgi


Full Video Top 6 Pre-Arrival having special dinner with MGIO President.


Sarlin :hx :=p Dont be shy, be confident, you are so gorgeous nothing to worry about.


Sayang banget Miss satu ini . Kita anggap saja Cari pengalaman .
4 atau 5 tahun lagi wajib ikut PI. Wajah seperti Sarlin susah didapatkan.
Karakternya kuat dan mahal. Sayang masih malu dan belum punya pengalaman sepertinya.
Apa karena linggisnya yg terbatas ya?
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3661
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 1

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby touchedbyanangel » Fri Oct 11, 2019 3:10 am

Balik lagi ke omelan kita yg dulu, dengan persiapan yg super pendek mereka pilih yg paling nggak punya pengalaman yg menang. Coba kalo Sherlytha yg menang, apalalgi dese udah pernah menang pageant international, secara fisik udah siap tempur. Sarlin harusnya masuk top 5 aja, biar jadi cambuk buat dia ke depannya, dia bisa ikut tahun depan lagi atau ikut PI berapa tahun lagi. Ini semua serba kagok, masuk semipun masih untung. Ngomong2 bapaknya bule dari mandra sich jengs, apa nggak pernah diajak ngomong linggis dari kecilnya kayak si Fred?
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby babiho » Fri Oct 11, 2019 4:09 am

touchedbyanangel wrote:Balik lagi ke omelan kita yg dulu, dengan persiapan yg super pendek mereka pilih yg paling nggak punya pengalaman yg menang. Coba kalo Sherlytha yg menang, apalalgi dese udah pernah menang pageant international, secara fisik udah siap tempur. Sarlin harusnya masuk top 5 aja, biar jadi cambuk buat dia ke depannya, dia bisa ikut tahun depan lagi atau ikut PI berapa tahun lagi. Ini semua serba kagok, masuk semipun masih untung. Ngomong2 bapaknya bule dari mandra sich jengs, apa nggak pernah diajak ngomong linggis dari kecilnya kayak si Fred?


Kalo dari namanya sih Jones seperti nya bule dari kampong yey Gus, kalo tidak dari kampungnya juliamorley. Jones itu gk ada dikampung kami =;)) =;)) (jerman, belanda, belgia)
Atau mungkin bule Timor Leste kali ya :%)) :%)) Bulenya masih rajin doa lho... sudah jarang kutemukan :-D
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3661
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby touchedbyanangel » Fri Oct 11, 2019 4:14 am

babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:Balik lagi ke omelan kita yg dulu, dengan persiapan yg super pendek mereka pilih yg paling nggak punya pengalaman yg menang. Coba kalo Sherlytha yg menang, apalalgi dese udah pernah menang pageant international, secara fisik udah siap tempur. Sarlin harusnya masuk top 5 aja, biar jadi cambuk buat dia ke depannya, dia bisa ikut tahun depan lagi atau ikut PI berapa tahun lagi. Ini semua serba kagok, masuk semipun masih untung. Ngomong2 bapaknya bule dari mandra sich jengs, apa nggak pernah diajak ngomong linggis dari kecilnya kayak si Fred?


Kalo dari namanya sih Jones seperti nya bule dari kampong yey Gus, kalo tidak dari kampungnya juliamorley. Jones itu gk ada dikampung kami =;)) =;)) (jerman, belanda, belgia)
Atau mungkin bule Timor Leste kali ya :%)) :%)) Bulenya masih rajin doa lho... sudah jarang kutemukan :-D



Dugaan ikke sich memang dari Amrik atau dari rumahnya eyang elizabeth, lumajang juga sebenarnya diduduki terutama yg suka binul2 mature. Kalo dari ilmu pertulanganku mengatakan dese lumajang gedes.
touchedbyanangel
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
PREDICTIONISTS are known to give sharp & accurate pageant forecasts.
 
Posts: 9447
Joined: Sat May 09, 2009 3:06 am
Location: cmh
Country: Uganda (ug)
Reputation: 2889
Real Life Name/Nick: gussy
Date of Birth: 21 Dec 2008
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: bounty hunter
Western Zodiac Sign: Aquarius
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Pet, reality show, shopping, movies, traveling etc
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby babiho » Fri Oct 11, 2019 4:22 am

touchedbyanangel wrote:
babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:Balik lagi ke omelan kita yg dulu, dengan persiapan yg super pendek mereka pilih yg paling nggak punya pengalaman yg menang. Coba kalo Sherlytha yg menang, apalalgi dese udah pernah menang pageant international, secara fisik udah siap tempur. Sarlin harusnya masuk top 5 aja, biar jadi cambuk buat dia ke depannya, dia bisa ikut tahun depan lagi atau ikut PI berapa tahun lagi. Ini semua serba kagok, masuk semipun masih untung. Ngomong2 bapaknya bule dari mandra sich jengs, apa nggak pernah diajak ngomong linggis dari kecilnya kayak si Fred?


Kalo dari namanya sih Jones seperti nya bule dari kampong yey Gus, kalo tidak dari kampungnya juliamorley. Jones itu gk ada dikampung kami =;)) =;)) (jerman, belanda, belgia)
Atau mungkin bule Timor Leste kali ya :%)) :%)) Bulenya masih rajin doa lho... sudah jarang kutemukan :-D



Dugaan ikke sich memang dari Amrik atau dari rumahnya eyang elizabeth, lumajang juga sebenarnya diduduki terutama yg suka binul2 mature. Kalo dari ilmu pertulanganku mengatakan dese lumajang gedes.

Tetaaapppp =;)) :%)) =;)) sepertinya clean cut gitu dese....

Balik lgi ah... sudah liat Sarlin Kibas mandjah depan Pintu? Lumayan juga . :-D
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3661
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 1:38 pm

babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:
babiho wrote:
touchedbyanangel wrote:Balik lagi ke omelan kita yg dulu, dengan persiapan yg super pendek mereka pilih yg paling nggak punya pengalaman yg menang. Coba kalo Sherlytha yg menang, apalalgi dese udah pernah menang pageant international, secara fisik udah siap tempur. Sarlin harusnya masuk top 5 aja, biar jadi cambuk buat dia ke depannya, dia bisa ikut tahun depan lagi atau ikut PI berapa tahun lagi. Ini semua serba kagok, masuk semipun masih untung. Ngomong2 bapaknya bule dari mandra sich jengs, apa nggak pernah diajak ngomong linggis dari kecilnya kayak si Fred?


Kalo dari namanya sih Jones seperti nya bule dari kampong yey Gus, kalo tidak dari kampungnya juliamorley. Jones itu gk ada dikampung kami =;)) =;)) (jerman, belanda, belgia)
Atau mungkin bule Timor Leste kali ya :%)) :%)) Bulenya masih rajin doa lho... sudah jarang kutemukan :-D



Dugaan ikke sich memang dari Amrik atau dari rumahnya eyang elizabeth, lumajang juga sebenarnya diduduki terutama yg suka binul2 mature. Kalo dari ilmu pertulanganku mengatakan dese lumajang gedes.

Tetaaapppp =;)) :%)) =;)) sepertinya clean cut gitu dese....

Balik lgi ah... sudah liat Sarlin Kibas mandjah depan Pintu? Lumayan juga . :-D


Kalian memang pinter ngelawakk.. Bapake dr Louisiana jeng.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 1:41 pm

DAY 2 : SASHING CEREMONY
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 1:45 pm

[IG][/IG]

Photoshoots dress code in red. :hx
Last edited by novemberRain on Fri Oct 11, 2019 1:48 pm, edited 1 time in total.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 1:46 pm

DAY 3:

Breakfast time: Miss Grand Indonesia 2019 @sarlinjones & Miss Grand Thailand 2019 @coco.arayha
Last edited by novemberRain on Fri Oct 11, 2019 2:50 pm, edited 1 time in total.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 1:52 pm



Sarlin with her biggest supporters in Venezuela :hx >=p
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 1:53 pm

novemberRain wrote:DAY 3:

Breakfast time: Miss Grand Indonesia 2019 @sarlinjones & Miss Grand Thailand 2019 @coco.arayha




What a doll :hx :7
Last edited by novemberRain on Fri Oct 11, 2019 2:50 pm, edited 1 time in total.
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby babiho » Fri Oct 11, 2019 2:32 pm

Batiknya bagus, bagian belakang kebuka blasssssss... sexy :hx :hx
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3661
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 2:59 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 10:19 pm

Day 3 : City Tour The beautiful history of Caracas, Venezuela


Miss Grand Indonesia 2019 @sarlinjones Visiting the amazing places in Caracas, Venezuela! Part 2 - The Birthplace of Simón Bolívar (Casa Natal del Libertador Simón Bolívar), a seventeenth-century house where the hero of Venezuelan and Latin American independence, Simón Bolívar, was born.
A significant tourist attraction and one of only a few houses from the colonial era which survive in central Caracas. "A jewel to discover, a virtually unexplored territory"
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 10:47 pm


Message of support from Minister of Tourism of Indonesia for Miss Grand Indonesia 2019 @sarlinjones
Thank you for the attention our Minister. Wonderful Indonesia!

Dear Sarlin we all love you, always do your best. @kemenpar @missgrandinternational @nawat.tv

Thank you so much sir :7
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Fri Oct 11, 2019 10:55 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sat Oct 12, 2019 12:34 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sat Oct 12, 2019 12:44 pm

Visiting the amazing places in Caracas, Venezuela
- The Paseo Los Próceres (The Heroes' Walk)
ImageImageImageImageImage
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sat Oct 12, 2019 10:46 pm

DAY 4: CITY TOUR

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sat Oct 12, 2019 11:02 pm

Having Lunch “Almuerzo” at Galipan.



ImageImageImageImageImageImageImage
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sun Oct 13, 2019 2:17 am



Thank you Madame Jessica, Peru is bidding to host MGI 2020 :hx
ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 1

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby babiho » Sun Oct 13, 2019 2:26 am

novemberRain wrote:

Thank you Madame Jessica, Peru is bidding to host MGI 2020 :hx


Serasa Miss Universe Jaman Trump saja ya, bidding hostnya mengalir, pejen sebelah gk ada yg mau ngehost?
Kira kira timnya Sarlin nyusul gak ya ntar ke Venezuela, bisa tuh bawain sesuatu seperti makanan: indomie, Beras..... buat disumbangin. Secara makanan pokok sangat susah untuk didapatkan disana.
Harusnya Sarlin gak perlu bawa bawa natcos seberat itu, cukup kain tradtional NTT . Tpi pas saat deep interview dia bisa jelaskan kalo dia lebih memilih membawa sedikit sumbangan kevenezuela. Toch kita sudah menang natcos beberapa kali di MGI. Slot top 10 atau top 5 Yang harus diperjuangkan.
babiho
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
ELITES are highly regarded as FINEST posters of Missosology.
 
Posts: 5213
Joined: Thu Feb 23, 2012 1:15 pm
Location: somewhere
Country: Bhutan (bt)
Reputation: 3661
Real Life Name/Nick: lalala
Date of Birth: 21 Dec 1997
Gender: Male
Sexual Orientation: Asexual
Profession: whatever
Hobbies/Interests: All in life
Message: Write a message here

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sun Oct 13, 2019 12:53 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

  • 0

Re: MISS GRAND INDONESIA 2019 - SARLIN JONES - OT

Postby novemberRain » Sun Oct 13, 2019 1:01 pm

ONLYBIG3PAGEANTS!
MW-MU-MI more than 50 Years of History



novemberRain
AMBASSADORS represent their country.
AMBASSADORS represent their country.
 
Posts: 31453
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:50 pm
Location: Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Country: Indonesia (id)
Reputation: 10484
Real Life Name/Nick: Didi
Date of Birth: 13 Nov 1985
Gender: Male
Sexual Orientation: Bicurious
Profession: Analyst
Western Zodiac Sign: Scorpio
Chinese Zodiac: Ox
Hobbies/Interests: Prediction Games
Message: “Everything has its beauty, but not everyone sees it.”

PreviousNext

Return to Miss Grand International

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

beauty queens

© Missosology's International Pageant Coverages ©
Mister Supranational Miss Eco International Mister Universal Ambassador
Mister Supranational Miss Eco International Mister Universal Ambassador
Miss Intercontinental Mister International Miss Cosmopolitan World
Miss Intercontinental Mister International Miss Cosmopolitan World
Miss Grand International Face of Beauty International Miss Supermodel Worldwide
Miss Grand International Face of Beauty International Miss Supermodel Worldwide
Mister Global Miss Supranational Miss Earth
Mister Global Miss Supranational Miss Earth
Miss International Miss World Miss Universe
Miss International Miss World Miss Universe
Man of the World World Beauty Queen Manhunt International
Man of the World World Beauty Queen Manhunt International


contact us to advertise with missosology